Se on usein kuin kolikkopelien pelaamista, kun on kyse taisteluiden analysoinnista.

Joten en aio valehdella sinulle: lyön satunnaisesti vetoa, ja suosikkipelini ovat peliautomaatit. Olen riippuvainen nähtävyyksistä, äänistä ja maksuista. Tänään kun pelasin Wink Slotsia, mieleeni tuli, kuinka samanlaista voittajan ennustaminen on analysoida kuin kolikkopelin kolmen ikkunan pyörimistä. Wink Slots tarjoaa muuten laajan valikoiman pelejä, joista valita. Kolme suosikkiani ovat Starburst, Rainbows to Riches ja 7’s to Burn. Ja aivan kuten fanit vetoavat tiettyihin nyrkkeilijöihin, tietyt pelit Wink Slots -pelaajat nauttivat enemmän kuin muut.

Sallikaa minun kuitenkin selittää, miksi tappeleiden poimiminen on samanlaista kuin peliautomaatin pyörimisen katsominen.

Kun opiskelet taisteluita, voit tarkastella kolmea eri kategoriaa.

  • Voittojen ja tappioiden suhde
  • Aggressio
  • Puolustus

Ne ovat minun, vaikka ne eivät olisikaan sinun. Näin se toimii minulle, ja ehkä voit mukauttaa sen tilanteeseesi.

VOITON JA tappion suhde

En välttämättä tarkoita yleisiä voitto/tappio-suhteita sanoessani voitto/tappio-suhteet ovat tärkeitä. Viittaan suurten näyttelyiden tuloksiin suuria näyttelyitä vastaan. Nämä loistavat esimerkit ovat Ron Sparksin kaltaisia ​​tyyppejä, jotka tuhosivat vastustajat hirvittävästi ennen kuin he horjuivat rahataisteluissa Bellatorin suurella näyttämöllä. Olisin panostanut paljon rahaa Ronille Eric Prindleä vastaan, jos olisin katsonut kaikki Ronin väitteet, mukaan lukien hänen voiton Mark Holatasta Bellatorin kauden 5 neljännesfinaalissa. Olisin tarkistanut alkuperäisen peliautomaatin ikkunan, tarkkaillut tuloksena olevaa maata ja saanut nopean ja yksinkertaisen tuloksen. Minun piti ottaa askel taaksepäin ja katsoa laajaa kuvaa, kun olin antanut sen pyöriä hetken. Jos en olisi katsonut hetkeäkään, en olisi nähnyt, että edellisillä vastustajilla oli vähän tai ei ollenkaan kokemusta ja suurimmaksi osaksi he menettivät ennätyksiä. Ron ei koskaan ollut entisellään sen jälkeen, kun Prindle murskasi hänet. Olen oppinut läksyni. Vedä kahvasta, kuvittele pyörän pyörivän päässäsi enemmän kuin muutaman kierroksen, ja kun se napsahtaa paikalleen, sinulla pitäisi olla hyvä käsitys taistelijan taustasta.

AGRESSIO

Kun on kyse päätösten tekemisestä, on mahdotonta välttää ihmisten mielipiteiden tuomitsemista. On olemassa lukuisia taisteluita, joissa yksi taistelija liikkuu eteenpäin, kun taas toinen lyö kantapäätä vastaan. Vastalävistäjä iskee enemmän, mutta hyökkääjä näyttää ponnistelevan enemmän. Joten olen kusessa, jos käytän voitto/tappio-suhdetta arvioiden tekemiseen. Vedä kolikkopelin kahvasta ja pyöritä pyörää aivoissasi useita kertoja. Sinun täytyy nähdä, kuinka taistelija etenee useita vastustajia vastaan. Voit nähdä, mitä tapahtuu, kun joku yrittää painaa tempoa aggressiivisempaa vastustajaa vastaan ​​katsomalla Babalu vs. Chuck Liddell taistelee yksi ja kaksi. Kysy vain Chris Lebeniltä, ​​mitä tapahtui, kun hän yritti sitä Anderson Silvan kanssa. Valitsin Holly Holmin kohtaamaan Ronda Rouseyn, koska Rondalla ei ollut mitään asiaa tavoitella parempaa hyökkääjää, mutta hän teki sen.

PUOLUSTUS

Lopulta puolustus tulee kuvaan. Vedä kahvasta, istu alas ja katso, kuinka peliautomaatin pyörät pyörivät. Georges St. Pierre on vertaansa vailla, kun on kyse vastustajan yrityksistä hallita hänet maahan. Hän voi yleensä laittaa ne sinne mielensä mukaan, joten mistä tiedät, milloin hän on pulassa? Jos hän on isompi, vahvempi tai nopeampi kuin vastustaja, voit antaa hänelle melkein välittömästi edun, jos kamppailutaidot ovat lähellä. Lyötöosastolla Johny Hendricksin kaltainen taistelija aiheuttaa hänelle ongelmia koko päivän, jos vastustajalla on vastaavaa kamppailua. Et voi vain katsoa Johnyn ennätystä ja huudahtaa hänen KO-voittostaan ​​Jon Fitchistä ja uskoa, että hän tekee samoin. Anna pyörälle riittävästi aikaa pyöriä ajatuksissasi arvioidaksesi hänen suorituskykyään suurella lavalla. Ole hyvä ja katso hänen poistopuolustuksensa ja poistoyrityssuhteensa. Jos se on korkea verrattuna taitaviin nappaajiin, voit antaa hänelle yliotteen lyömisessä suurimman osan ajasta.