cards g33092c7f6 1920 920x425 - BLACKJACK – VOIKO HAKAA JOKAINEN PUHUA?

BLACKJACK – VOIKO HAKAA JOKAINEN PUHUA?

VOITKO JAKAA PHARESIN?

Jakaminen Blackjackissa on vaihtoehto, kun sinulla on pari. Voit pelata kahta kättä kerralla, jos sinulla on 77. Seitsemää käytetään ensimmäisessä kädessä ja seitsemää toisessa. Kun pelaat näitä käsiä, sinulle annetaan uusi kortti.

Viralliset blackjackin säännöt sanovat, että mikä tahansa pari voidaan jakaa ässästä kuninkaisiin. Minkä tahansa kasvokortin ja 10:n rikkominen on toinen jännittävä sääntö. Jokaisella kuninkaalla, kuningattarella ja jätkällä on sama arvo kymmenen kertaa, minkä vuoksi useimmat blackjack-pöydistä voivat käsitellä niitä kymmentä parina.

Uudelleenjakamisen rajoitusten vuoksi useimmat pelaajat kysyvät, mitkä parit he voivat jakaa. Re-splitting, kuten nimestä voi päätellä, on vaihtoehto, jonka avulla voit murtaa kätesi ja luoda uuden joukkueen. Jos pelaat pöydässä 6- tai kahdeksanpakisella kengällä, on tilastollisesti mahdollista muodostaa useita ryhmiä yhdellä kierroksella.

Uudelleenjakaminen on aihe, jossa kasinoilla on erilaiset säännöt. Pelaajat eivät voi jakaa ässäpareja uudelleen. Tämä on yleisin sääntö. Ässät ovat ainutlaatuisia kortteja, jotka voivat muodostaa pehmeitä käsiä tai luonnollisia blackjackeja. Koska nämä kortit tarjoavat korkeamman pelaajaedun, johto estää pelaajiaan saamasta enemmän ässää yhdessä kädessä.

Voit myös jakaa kätesi uudelleen jopa kolme kertaa joissakin blackjack-pöydissä. Tästä syystä et voi jakaa enempää käsiä verkossa tai fyysisessä blackjack-pöydissä.

BLACKJACK-PARIEN LEIKKAMISEN EDUT

Miksi parien jakaminen on niin tärkeää? Parien jakaminen on loistava tapa ansaita rahaa ammattimaisena blackjack-pelaajana. Splittingin avulla voit hyötyä tilanteista, joissa voit todennäköisemmin. Näin voit voittaa enemmän rahaa, kun blackjack-kertoimet suosivat sinua.

Jakaminen on toinen tapa korottaa Blackjackissa, koska tuplaat panoksen.

Ässäpari on erinomainen esimerkki tilanteesta, jossa sinulla voi olla suurin mahdollinen etu. Jos sinulla on ässä, jota ei murreta ensimmäisessä vedossa, sinulle taataan kaksi heikkoa kättä ja kaksi mahdollisuutta saada luonnollinen blackjack.

Useimmat parit voivat antaa sinulle enemmän rahaa, jos jakajalla on kortti, jossa on kuusi tai vähemmän. Voit saada käsiin 2, 3, 4, 6, 7, 8 ja 9 paria, jotka vähentävät kätesi katkeamisen riskiä tai mahdollistavat tuplaamisen.

Tuplaamalla voit tuplata panoksesi nostaessasi vain yhden kortin. Tämä on riskialtista, koska saatat kaatua tai vetää vähäarvoisia käsiä. Jos jakajan paljastama kortti on kuusi tai vähemmän, hän voi mennä konkurssiin. Jos jakaja nostaa yhden kortin, blackjack-kertoimet suosivat sinua. Blackjack-kaaviogeneraattorimme auttaa sinua havaitsemaan tilanteet, joissa voit jakaa tai tuplata samalla minimoimalla häviämisriskisi. Nämä kaaviot perustuvat Blackjackin olennaiseen strategiaan, jonka avulla voit tehdä parhaat toimet tietyissä tilanteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.